Profil-DK

Vi er kompromisløse i vores materialevalg og produktionsmetoder.

Derfor er vi gået hele vejen:


Jakob® Inoxline er schweizisk kvalitet. En rustfri stålwire fra Jakob adskiller sig fra en almindelig rustfri wire. Den er nemlig renset, så den er olie-fri, og behandlet til en smudsafvisende overflade. Kun derved kan det sikres, at wiren holder sig ren og blank - år efter år - og ikke smitter af på tøjet.Macalloy’s komplette program i træk-stænger, tryk-stænger og ankerstænger leveres i både rustfrit syrefast stål og i højstyrke stål. Det er naturligvis dokumenteret og godkendt efter gældende europæiske standarder.Temme Obermeierer en af de betydningsfulde leverandører af lette tag- og facadebeklædninger. Allianz Arena i München var Temme og Obermeiers første rigtig store ikoniske projekk. Det vigtigste produkt er komplet levering af ETFE skylights i alle størelser og variationer.

Vi opdeler groft beklædningerne i vandtætte og isolerende klimaskærme og så åbne vævede beklædninger, som vi kender dem fra den blå beklædning på DR's koncertsal.


Vi skaber ikke arkitekturen, vi laver ikke beregningerne, og vi udfører ikke projekterne. Men vi vedstår gerne, at vi er en lille smule nørder på vores felt.


I langt de fleste sager får vi tegningsmateriale over projekterne, og ofte hjælper vi med detaljerne, og bidrager med ideer, inspiration og ikke mindst erfaringer. Det hænder også, at vi har et forslag til det, du ikke vidste, at du skulle spørge om.


Vi vil gerne være arkitekternes, ingeniørernes og entreprenørernes foretrukne samarbejdspartner. Vi rådgiver rådgiverne!


Se vore salgs- og leveringsbetingelser her:   

WEB: www.inoxline.dk   Mail: sh@inoxline.dk Telefon: 0045-7020 9840. Skype: Inoxline.dkl

Adresse: Dannevirkevej 6, st, th, DK 7000 Fredericia