Dyreindhegninger

Webnet gør det muligt at opfylde kravene til arkitektur og artsegnede indhegninger

Mere plads, færre dyr – det er det grundlæggende koncept, når zoo-eksperter taler om at holde dyr i et artsegnet miljø. Det betyder, at den største udfordring her er at imødekomme både det behov, mennesker har for at observere dyr på tæt hold, og det behov, dyrene har for at leve i et miljø, der passer til dem.

Det robuste ståltovsnet, Webnet, muliggør realiseringen af de typisk sarte og individualiserede løsninger, som imødekommer både menneskers og dyrenes behov. Målet er at give ikke kun dyrene, men også de besøgende et mangfoldigt miljø. Der søges med andre ord en løsning, der har en lang levetid, er næsten usynlig, men samtidig er tilstrækkelig robust.

Jakob Rope Systems leverer både materialer og knowhow til at skabe funktionelle, men arkitektonisk sofistikerede dyreindhegninger. De anvendte net er vævet af fleksible ståltove. Deres fordele er talrige: De muliggør pladsbesparende design, tilbyder den højeste grad af gennemsigtighed og visuel luftighed, garanterer sikkerhed for mennesker og dyr og er overbevisende på grund af deres lave vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid.

Lad vores referencer inspirere dig. Jakob Rope Systems er der for dig med kompetence til udvikling af innovative løsninger. Fra planlægningsfasen til nøglefærdig byggepladsmontage.

Engageret i dyrevelfærd

Jakob Rope Systems arbejder tæt sammen med zoologiske haveeksperter fra hele verden for at lære mere om dyrs behov, og hvordan man bygger bedre levesteder for dem. Som medlem af WAZA, World Association of Zoos and Aquariums, European Association EAZA og sammenslutningen af Zoologiske haver i de tysktalende lande VdZ støtter vi forskning i nye dyrevenlige zoologiske haver til gavn for dyr og offentligheden.

Ubegrænsede indhegninger

For en arkitekt, der planlægger en ny dyreindhegning, giver Webnet den perfekte løsning. Systemet giver praktisk talt ubegrænsede muligheder i design af anlagte indhegninger af enhver form, størrelse eller kompleksitet.

Voliere hvor fugle kan sprede deres vinger

Webnet leverer et naturinspireret miljø til dyr og er lavet af vejrbestandigt rustfrit stålreb, der erstatter traditionelle bure med en let og gennemsigtig struktur, der også er sikker og sikker. Webnets lethed gør det muligt at skabe volierer, der er store nok til, at fugle kan flyve.

Nøglefærdige løsninger

Jakob Rope Systems leverer en komplet nøglefærdig løsning, eller du kan vælge fra vores vifte af ydelser, som omfatter rådgivning, planlægning, engineering og montage. Vi designer løsninger individuelt til hvert projekt og kan bygge videre på vores rige erfaring med dyreindhegninger rundt om i verden.

Download brochurer og læs mere om de forskellige produkter

Green spaces

Forte T1

Webnet Zoo References