Sikkerhedsnet

Vi vil gå på toppen: på udkigsposter og monumenter. Vi vil have fri udsigt: på stadion eller fra tagterrassen. Vi ønsker tætte boliger uden at begrænse vores frihed. Arkitekter og bygherrer skal opfylde sikkerhedsstandarder, men ønsker ikke at gå på kompromis med skønheden i deres design. Kulturarvsorganisationer har høje krav til at beskytte udseendet af historiske bygninger.

 

Med Webnet har Jakob Rope Systems løsningen på disse mangfoldige krav til moderne sikkerhedssystemer. Det er et velegnet sikkerhedsnet til udkigsposter, på stadioner og trapper, som er funktionelt, pålideligt og smukt uden at dominere udseendet. Det rustfri stålnet tilpasser sig enhver geometri og kan males i enhver farve af RAL-spektret. Dens anvendelse som vandret og lodret faldsikring er godkendt af det tyske institut for strukturteknik (DIBt). Og da den består af rustfrit stål af høj kvalitet, er den holdbar og modstandsdygtig over for korrosion med minimale vedligeholdelsesomkostninger.

 

Klassiske anvendelser af Webnet som sikkerhedsnet omfatter hegn og barrierer, balkonrækværk, lodrette sikkerhedsnet på udkigsplatforme og vandrette faldsikringer omkring helikopterpladser.

Sikkerhed – et grundlæggende menneskeligt behov, der spiller en nøglerolle i enhver bygning, ny som gammel. Jakob Rope Systems leverer sikkerhedsløsninger til et hvert brug

Vertikal sikkerhedsnet

Vertikale sikkerhedsnet ud af Webnet bruges ofte som faldforebyggelse eller ekstra beskyttelse. De leverer pålidelig sikkerhed til altaner, gallerier eller udendørs terrasser med minimal indvirkning på det frie udsyn. Elegancen af det rustfri stålnet integreres ekstremt godt i mange arkitektoniske stilarter. Farvemuligheder og de mange varianter af tråddiametre gør nettet fuldt ud tilpasset til projektets behov.

Horisontal sikkerhedsnet

Vandrette sikkerhedsnet med Webnet giver effektiv og smuk beskyttelse mod fald. Den høje gennemsigtighed af nettet gør det næsten gennemsigtigt og lader naturligt lys skinne igennem.

Horisontal beskyttelsesnet

Webnet er en prisbillig og effektiv løsning til storskala beskyttelsesnet mod faldende genstande. Op til seks meters bredde og otte meters højde kræves ingen ekstra støttetove, hvilket gør strukturerne elegante i udseende. Takket være dens høje gennemskinnelighed lader Webnet nok sollys passere igennem og er næsten usynlig. Denne effekt kan øges ved valget af den passende kabeldimension, brugen af den ærmeløse variant og en spektral farvelægning.

Sikkerhed til monumenter

På monumenter med store menneskemængder er sikkerhed uden at gå på kompromis med det frie udsyn afgørende. Webnet opfylder de mange krav, der er lavet på et sikkerhedsnet for monumenter: det er lavt i vedligeholdelse, giver frit udsyn og har ikke en negativ visuel indvirkning på de historiske bygninger.

Helipad sikkerhedsnet

På landingsplatforme til helikoptere kræves et stærkt og pålideligt sikkerhedsnet, da der kan opstå kraftig vind ved starter og landinger. Jakob Rope Systems har monteret adskillige helikopterpladser med omgivende sikkerhedsnet, der forhindrer fald og kræver lidt vedligeholdelse.

Download brochurer og læs mere om de forskellige produkter

Structural measures to ­safeguard buildings

Frames F2 Technical

Frames F2 References

Webnet Safety References

Webnet Bridge References