Spændingsstænger

Siden begyndelsen af 1980'erne er det arkitektoniske udvalg af spændingsstænger vokset i popularitet, hvilket giver designere mulighed for at tilbyde moderne design og løsninger.

De lettere carbon- og rustfrie stænger bruges i hvidvægts baldakins facader og ophængte strukturer. Stængerne med høj styrke giver støtte til brodæk i forstærkende broer. stangens gode træthedsegenskaber er et vigtigt designelement i både fodgængerbroer og til sporvogne.

Fordele ved Macalloy Tension System

Macalloy Tension System

Macalloy Tension System omfatter en 460N/mm2, 520N/mm2 og den nye 550N/mm2 [ETA pending] tilgængelig i kulstof og rustfrit stål.

 

 

Alle systemer er 9001 akkrediteret og godkendt til europæisk teknisk godkendelse ETA21/0053, hvilket giver CE-certificeringen. Carbonstænger kan leveres grundet klar til maling eller varmgalvaniseret iht. BS EN 1461 – 2009 alle beslag (gafler, stifter, spændeskruer, koblinger og låseafdækninger) leveres med galvaniseret belægning.

 

 

Fittings er designet til at give den maksimale fleksibilitet og justering, specielle fittings kan designes, så de passer til kundernes krav.

Støbte beslag er UT og MPI testet i henhold til europæisk teknisk godkendelse – ETA21/0053.

 

 

Teknisk litteratur er tilgængelig med designberegninger og belastninger til designkode EC3 vores tekniske team er altid til rådighed for at hjælpe med specifikation, installation og design.

 

 

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om spændingsstænger og arkitektoniske strukturstænger.

Download brochurer og læs mere om de forskellige produkter

Macalloy Post Tensioning System

Macalloy Sheet Piling System

New Mac550 Architectural System