Sport og forlystelser

Sikkerhed – et grundlæggende menneskeligt behov

Arkitekter og designere elsker det polyvalente trådnet som et kuglestophegn til sportspladser og haller. Til legepladser tilbyder Jakob Rope Systems en bred vifte af produkter: fra fibertovsnet til klatring til vores trådnet for sikkerheden.

 

Webnet-produkter har utallige applikationer inden for sport. Kuglestophegn med Webnet har for eksempel mange fordele i forhold til almindelige trådnethegn: De er næsten usynlige, laver ingen støj, når en bold rammer nettet, og den rustfri stålkonstruktion er praktisk talt vedligeholdelsesfri. I gymnastiksale kan Webnet beskytte lys og andre installationer på loftet mod påvirkning af bolde.

Skab alt fra æstetiske fodboldnet til kreative legepladser med produkter fra Jakob Rope Systems

Boldstop hegn

Boldfangere bygges sjældent med fokus på design. Med det rustfri stålnet Webnet går designere dog ikke på kompromis med skønhed for effektivitet. Nettet er praktisk talt usynligt, lydløst og korrosionsfrit, hvilket gør det til et ideelt materiale til boldfangere. Takket være et forbedret design udviklet af Jakob Rope Systems er to maskestørrelser inden for samme net mulige, hvilket reducerer omkostningerne og øger stabiliteten og funktionaliteten.

Legepladser

Fiberreb og net, stålkabler og rustfrit stålnet Webnet giver designere af legepladser et stort udvalg til at skabe landskaber til børn, der er sjove og sikre. Blandingen af forskellige materialer er også en haptisk oplevelse for børnene.

Stadia

På stadioner, ishaller og store sportskomplekser er sikkerhed og frit udsyn nøglekrav. Med det rustfri stålnet Webnet kan arkitekter bruge et holdbart, certificeret sikkerhedsnet, der er så gennemsigtigt som muligt. Nettet opfylder sikkerhedsnormerne for håndtering af store mængder besøgende og er samtidig ekstremt upåklageligt og elegant.

Boldbeskyttelsesnet

Webnet kan bruges som beskyttelsesnet til vægge og lofter i gymnastik- og idrætshaller. Nettet beskytter pålideligt tekniske installationer mod boldstød. Der er således ikke behov for dyr kuglesikker belysning eller andre tekniske installationer. Det elegante udseende af rustfrit stål kan også integreres i interiørarkitekturen.

Reb parker

Rebparker er en sjov underholdning for hele familien. Forskellige sværhedsgrader giver begyndere og erfarne klatrere en unik oplevelse af at se verden fra trætoppene. Til Tyroliennes, klatrenet, stiger og andre vovede øvelser leverer Jakob Rope Systems løsningen.

Download brochurer og læs mere om de forskellige produkter

Webnet Sports