Gelænder i Webnet / Wirenet

Lav vedligeholdelse og høj funktionalitet

For arkitekter og bygherrer er Webnets tiltrækningskraft som materiale til rækværk baseret på dets høje praktiske værdi parret med den unikke visuelle neutralitet, det tilbyder. Takket være det diskrete udseende kan det bruges i de mest forskellige stilistiske sammenhænge og til realisering af en bred vifte af designkoncepter.


Et interessant anvendelsesområde for Webnet er rækværksudfyldning eller rækværksudskiftning. Den er lige så velegnet til private anvendelser som til semi-offentlige eller offentlige rum. Uanset om det er i lejligheder, børnehaver og skoler, om det er på museer eller offentlige kontorer, om det er på broer eller på offentligt tilgængelige udsigtspunkter – med sin kombination af funktionalitet og æstetisk underdrivelse, materialeøkonomi og lang levetid, er Webnet en overbevisende løsning overalt. Desuden er spørgsmålet om omkostningseffektivitet også værd at være opmærksom på. I denne henseende omfatter fordelene ved Webnet ikke kun dets forholdsvis lave startomkostninger, men også det faktum, at der stort set ingen vedligeholdelsesudgifter er involveret.

Enkel integration og montering

Integrationen af Webnet i et specifikt designkoncept forenkles ikke mindst af, at materialet kan males i mange farver. Der er talrige monteringsmuligheder ved brug af Webnet som rækværk: Netmaterialet kan efter ønske spændes mellem stålrør, stænger eller reb, hvorved brugbare længder på op til 100 meter er mulige. En yderligere mulighed er brugen af forudspændte Webnet Frames. Formonteret i butikken kan de installeres på stedet på meget kort tid og med få trin.

Webnet gelænder udfyldning

Takket være sin fleksibilitet tilpasser Webnet sig til enhver form og kan udfylde enhver rækværksstruktur. Ved at justere kabelstyrke, maskebredde og maskeorientering kan nettet tilpasses projektets behov. En Webnet gelænderinfill er ikke kun en æstetisk arkitektonisk funktion, men også en forbedring af sikkerheden.

Trapper med Webnet

Webnet, der løber gennem alle historier om en trappe, er en populær anvendelse af rustfrit stålnet. Udover sikkerhed og en pålidelig støtte er nettet også et slående arkitektonisk træk ved trappen.

Webnet Frames rækværk

Webnet Frames er et attraktivt alternativ til almindelige Webnet rækværk. Rammerne består af stålprofiler med et forudinstalleret webnet, der nemt kan installeres på stedet ved forskellige foranstaltninger. Webnet Frames fås i runde eller firkantede profiler og i forskellige størrelser og konfigurationer. De kan også skræddersyes til det aktuelle projekt.

Download brochurer og læs mere om de forskellige produkter

ModularRailing

Webnet N2

Frames F2 Technical

Frames F2 References

Webnet Safety References

Webnet Bridge References