Ophængskabelsystemer

Elegant og pålidelig support

Vores udvalg af kabler, trådnet, endeafslutninger og tilsvarende dele gør det muligt at skabe elegante og effektive ophængsinstallationer. Fra lyskryds til kunstneriske installationer er statiske løsninger med stålkabler afprøvet og testet. Jakob Rope Systems har en bred erfaring i samarbejde med offentlige myndigheder, arkitekter såvel som kunstnere.

Kabler gør det muligt at skabe ophængsstrukturer, der kan spænde op til 80 meter uden yderligere understøtninger. Dette skaber ikke kun ophængsstrukturer, der er ekstremt elegante og minimalistiske, men også meget effektive og omkostningseffektive med meget lave vedligeholdelsesomkostninger. Vores udvalg af inox- og galvaniserede stålkabler suppleres af vores brede udvalg af endeafslutninger.

Elegant og pålidelig støtte med kabler fra Jakob Rope Systems

Facade design

Reb og kabler er perfekt egnet til at realisere kunstneriske facadedekorationer, til at montere elementer eller skabe semi-transparente facader. Webnet-masker med Webnet ID-plader er perfekte til dekorativ brug eller til fremstilling af persienner eller skodder.

Trafiksignalisering

Stålkabler kan nemt spænde over afstande op til 60 meter og mere. De er lave i vedligeholdelse og kræver meget mindre materiale end stålbjælker eller andre bærende strukturer, hvilket gør dem til en yderst effektiv støtte til trafiklys, gadelygter og køreledninger til offentlig transport.

Køreledningsbelysning

Effektivitet, fleksibilitet, elegance, lav vedligeholdelse: Disse kvaliteter kendetegner køreledningsbelysningssystemer med stålkabler fra Jakob Rope Systems. Da de ikke kræver plads til pæle eller andre bærende strukturer på jorden, kan ophængsstrukturen tilpasse sig rum af enhver størrelse: fra store åbne pladser til små gyder. Lys kan rettes præcist til det sted, der er brug for, og lysforurening og energiforbrug reduceres.

Julebelysning

Ophængsløsninger til julebelysning er en specialitet hos Jakob Rope Systems. Kablers effektivitet er især nyttig, når det kommer til sæsonbestemte installationer. Det er ikke nødvendigt med store beslag, og kablerne kan nemt opbevares, når de ikke er nødvendige. Kablerne er elegante og næsten usynlige, og lader julelysene skinne.

Download brochurer og læs mere om de forskellige produkter

Green spaces

Forte T1

References rope bridges

C2 Hoisting and Lifting